Jak vznikl Sweet Dog?

 

Jednoho dne na začátku roku 2022 mi to trklo! Báro, vždyť je to jasný, proč tě to nenapadlo dřív? 

Když už mám riskovat pracovní jistotu, tak to musí být něco, co budu milovat a už se nikdy nedostanu do kolotoče práce z nutnosti a každý den pro mě bude zábava.

Co to teda bude? Miluju psy a miluju nakupování čehokoliv pro mojí psí holku, ale často nejsem spokojená s kvalitou. A bylo to, budu vyrábět obojky a další psí sortiment. Věděla jsem, že musím začít okamžitě, jinak bych se neodhodlala. Obratem jsem sehnala švadlenku Janičku, grafičku Domču a pustili jsme se do výroby prvních kousků. Od prvního kroku jsme si dávali záležet na kvalitě od materiálu, až po finální produkt.

Všechno šlo dokonale a tak jsem chtěla založit e-shop. No jo, ale jak se bude jmenovat? 

Bála jsem se, že ztratím týdny nad přemýšlením o vhodném názvu. Během vymýšlení jsem spíš furt myslela na Jessinku, jak jsme spolu zase někde byli a jak jí jako vždycky všichni říkali, jak je sladká. To je ono! Celé tohle všechno vzniklo, jen díky mojí Jessie, která tu jednoho dne semnou nebude a e-shop musí navždy připomínat, díky komu to vše bylo. Celé mi to začalo dávat smysl a okamžitě vznikl název Sweet Dog, který jsme doplnili logem ve kterém je vykreslená samozřejmě Jessinka.

A takhle začala další etapa mého života, abych mohla být více se svojí parťačkou a díky ní mě naplňuje konečně i pracovní část života, která se dlouhé roky odehrávala bez ní.

Děkujeme všem, kdo jste dočetli až sem a především děkujeme každému, kdo nás na naší cestě jakkoliv podpořil, protože bez vás by tu Sweet Dog také nebyl!

Zpět do obchodu