Pomůžu ti vybrat velikost

Nevíš si rady s velikostí?

Připravila jsem pro tebe podrobný návod, který ti společně s velikostní tabulkou a ilustracemi plemen usnadní tvoje rozhodování.

 

Vodítka

Najdeš u nás vodítka jak klasická o délce 150 cm, tak i ty přepínací s délkou 250 cm.

Klasické vodítko - pro snadnou manipulaci na krátkou vzdálenost ve městě, nebo při výcviku.
Přepínací vodítko - pejskovi dopřeje více prostoru a tobě jeho variabilita více možností využití.

Velikost vodítka, ale určitě nevybírej podle svojí preference šířky, ale podle velikosti plemene a to nejen kvůli bezpečnosti, ale aby vodítko nebylo pro tvého pejska třeba příliš těžké.

Obojky

Chceme, aby si u nás mohl vybrat každý a proto máme velikosti i pro ty nejmenší plemena i pro pořádné obry.

Velikosti obojků jsou navrženy tak, aby šířka pro tvého pejska byla vhodná s ohledem na nosnost a pohodlí. Pokud je tvůj pejsek na vyšší hranici některé z velikostí, tak vždy vyber větší velikost.

Pro správný výběr velikosti nikdy neměř délku obojku kterého už máš doma, ale změř obvod krku tvého pejska v místě, kde nosí obojek.

Postroje

Naše postroje jsou precizně navržené do posledního detailu a díky své nastavitelnosti ve všech částech se nemusíš bát, že by tvému pejskovi postroj nepadl.

Velikosti s překrývají a proto se ti může stát, že se tvůj pejsek vejde do více z nich. Dej si pak pozor, ať nevybereš postroj moc široký, ten by mohl tvého pejska omezovat v pohybu i když má správný tvar Y.

Důležitý je pro tebe obvod krku - obvod měř tentokrát v širší části krku, tam kde postroj musí padnout. Obvod hrudníku měř, když pejsek rovně stojí a za jeho přední nožky si polož 3 prsty - tam kde ti prsty budou končit měř obvod hrudníku.

Stále si nevíš rady, nebo máš nějaký specifický požadavek?

Jsme tady od toho, abychom ti poradili s výběrem a proto se na nás můžeš kdykoliv obrátit telefonicky: +420 725 759 812, nebo e-mailem: info@sweetdog.cz

A protože je celá výroba v naší režii, tak ti dokážeme splnit i specifické požadavky a vyrobíme ti na míru téměř cokoliv si budeš přát.
Zpět do obchodu